lørdag den 23. marts 2013

Engelske serier

 
Man kan desværre ikke se Downton Abbey hele tiden.

Så er det jo godt, at man har Netflix…

a-billede055 
Er blevet opmærksom på, at man kan se mange fine tøse-serier dér. De seneste aftener er tilbragt med at se Landgirls. Anden verdenskrig, ude på landet, engelsk landadel, kærlighed og alt hvad deraf følger.

a-billede056

Er allerede nu klar over, at noget af påskeferien vil blive tilbragt med serien “Call of Midwife”. Formoder det er nogenlunde samme set-up – blot inde i byen.

a-billede058 
Gad vide, om Foyle´s også er kommet på Netflix?
Krimi i England under 2. verdenskrig – engelsk landadel igen igen. Så ville Netflix få endnu flere stjerne i mig bog ;-)

3 kommentarer:

 1. Netflix har jeg endnu ikke stiftet bekendtskab med, men jeg har sådan en smart-box på mit stofa-abonnement, så jeg kan se fjernsyn forfra, hvis jeg ikke lige når det til tiden. Det bruger jeg meget. Og så er der ikke rigtig tid til at se mere.

  SvarSlet
 2. I min verden slår den slags serier også alt andet - elsker dem bare!

  SvarSlet
 3. Eva: Hvis man spurgte mig, om jeg havde tid, ville jeg nok også svare "nej". Men pludselig forekommer det som en god måde at bruge tiden på - noget andet bliver jo så skubbet til side.

  Fru Larsen: Og nu har vi opdaget "Modern Life" - ganske vist amerikansk og noget helt andet, men den er også ganske underholdende.

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails