lørdag den 6. oktober 2012

Impulskøb af bog

Jeg er rimelig OBS på ikke at foretage for mange impulskøb. Vil gerne tænke mig om, inden jeg køber. Om jeg har behov? Om jeg har plads? Om jeg har penge?

Men engang imellem smutter det. Som i dag, da jeg var i boghandleren i andet ærinde. Så ovenstående bog, som er del to af Follets mega-trilogi om dette århundrede. Har læst den første “Giganternes Fald”.
Det er mig simpelthen en gåde, hvordan udgivelse af nummer kan være gået hen over hovedet på mig.

Jeg har en uvilje mod at fylde mine reoler med skønlitteratur, al den stund, at jeg oftest kun læser een gang. Jeg er ved at være færdig med Steve Jobs biografi og vil have godt af at læse noget andet end biografier og krimier. Men da ekspedienten satte stødet ind med “den er på tilbud nu – stiger kr. 150,- om kort tid”, så var jeg forsvarsløs.

Nu skulle vinterens lekture således være i hus;-)

4 kommentarer:

 1. Du kan godt glæde dig. Jeg er godt i gang med den og totalt grebet. Er bange for, at du ikke kan få den til at holde hele vinteren ;-)

  SvarSlet
 2. Åh tak, Mette for den gode anbefaling. Nu bliver jeg jo ekstra tændt på at få gang i den.

  SvarSlet
 3. Ken Follett er helt ubeskrevet lan for mig. Har fået mange anbefalinger, men det er aldrig blevet til noget med Ken og mig.

  SvarSlet
 4. Jeg har efterhånden læst en del af ham. Synes jeg skriver umanerlig godt. Tror altså også du vil synes om ham. Spændende at høre om, hvis du prøver til en dags tid.

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails