søndag den 1. juli 2012

Ny taske til iPhone

Min iPhone har jeg forsynet med et silicone-cover, som også dækker bagsiden. Som det sikkert kan ses, så fylder det ret godt rundt på alle kanter og er desuden ikke-glat.

Dermed er telefonen svær at få ned i de gængse mobil-telefontasker. Telefonen er i hænder mange gange i løbet af dagen med tilhørende risiko for slag og tab. Derfor bibeholder jeg dette cover, selvom man sagtens kan få mindre og fiksere.

Det har længe stået på to-do-listen at få syet en taske selv. Eller hvert fald komme i gang med det og hen ad vejen videreudvikle konceptet.
Af een eller anden grund har jeg haft modstand på at gå i gang med projektet. Underligt. For det er en overkommelig opgave og behovet stort.

abillede584
I dag kom jeg endelig i gang. Jeg nåede både at få klippet forkert og syet forkert, inden jeg havde en ny taske.

Alt i alt er jeg heldigvis tilfreds med det færdige resultat.

abillede583  
“Fønen” glider nemt ud og ind af tasken. Den har den rette størrelse og er foret med glat for-stof. Lukkemekanismen (med velcrobånd) er også ok. Den del som sidder på tasken skal dog rykkes et par cm længere op ved en kommende udgave.

Mission completed…

2 kommentarer:

  1. Ser meget sød lille fyr · · · gode · · Jeg kan godt lide telefonen · · ·

    SvarSlet
  2. Det er et dejligt apparat - kan få lang tid til at gå med det;-)

    SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails