fredag den 15. juni 2012

Bog køb

Denne biografi ligger stadigvæk til læsning – den har været undervejs længe.
Det er der primært tre grunde til:

1 - iPhone:
Den tid jeg normalt ville være i afslapnings-mode, bliver nu optaget af min getting-aquainted med denne device.
Morgen, aften og midt på dagen skal Wordfeud-vennerne lige have et ord med på vejen.
Rumble (her spiller jeg kun med 2-3 stykker) bliver også holdt i luften.
Derudover er der Flipboard og alle de (efterhånden mange) foto- og grafik apps, som det er sjovt at få sat sig ind i. Det tager jeg i et særskilt blog-indlæg;-)
Plus al teknikken, som jeg tilegner mig bid for bid.

2 – Jeg skal have det hele med
Bogen kommer ind på rigtig mange emner, som er veldokumenterede på nettet, og som jeg gerne vil følge op på. Billeder af mange forskelle macs gennem tiderne, Pixar-tiltaget for slet ikke at nævne de mange personlige opgør og spændende events, hvor de nye tiltag annonceres. Sidstnævnte kan alle findes som Youtube-videoer. Så blot en enkelt side i biografien har flere gange sendt mig ud på timelange digressioner;-)

3 – Hvad så bagefter?
Men sagen er også, at jeg faktisk slet ikke har lyst til at blive færdig med bogen. Synes den er voldsomt spændende – ikke mindst på grund af de mange afstikkere til dette og hint. Lærer meget om personen Steve Jobs og om den fantastiske virksomhed, han har skabt. Holdningerne til design. Modet til at gå efter det, man tror på. Kompromisløshed. Osv. osv.
 
Så jeg “sparer” på den;-)

Mht sidstnævnte har jeg i dag prøvet at snyde mig selv ved at købe en afløser til biografien:

abillede440
Denne bog så jeg i Humac-butikken, da jeg for nogle måneder siden var på udkig efter gaver til ældstesønnens konfirmation. Nu skal jeg som regel lige tænke mig om – bogen er relativ dyr – men da de har minus 25% på den, slog jeg til i dag.
Jeg har ikke undersøgt, om den har fået gode anmeldelser – satser på, at den “holder”.

Ekspedienten (det er altså et gammeldags ord og dækker ikke min oplevelse af ham) spurgte ind til min mail, telefon, adresse og fødselsdag. Inden jeg så mig om var jeg bleve medlem af Humac og vil få diverse rabatter og tilbud (noget af det specielt på min fødselsdag.) Han glæder sig allerede til at byde mig velkommen, når han skal sælge mig en iPad;-)

abillede439
Fik desuden udleveret 50-siders (lækkert) katalog. Kan rigtig godt lide, at det indeholder priser – tror nærmest Apple er det eneste firma som “tør” sætte priser i den
slags langtidsholdbare kataloger. Deres priser er så topstyrede, at det kan lade sig gøre - ganske sjældent.

 abillede441
Inden jeg fik set mig om svansede jeg hen gennem byen med min nyerhvervede bog i denne emballage.

Jeg holder af at se mig selv som en person med et distanceret og iagttagende forhold til Apple (og alle deres produkter). 
Lykkes jeg med det? Næh…..;-) 

2 kommentarer:

  1. Skynd dig bare ned og bestille ipad'en, er du klar over hvor nemt det er at følge blogge på den, fra sofaen eller terassen eller hvor man nu gider være :)

    SvarSlet
  2. Det kan vel være, at det vil gå ligesom med iPhonen og forskellige af de apps, jeg har købt. Behovet følger et par skridt bag efter mit køb;-)
    Jeg kan dog godt bruge lidt mere tid med min iPhone, inden jeg køber nyt. Hvem ved - måske der kommer en mini-iPad?

    SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails