tirsdag den 17. april 2012

Ny printer

Min tidligere printer havde længe stået i et hjørne og samlet støv. Vil ikke sige, at den egentlig var gammel, men “noget” var gået galt, så der kom hele tiden myriader af fejlmeldinger, inden hvert print. Ikke gammel men dog udenfor garanti.

Har måttet bruge en ultragammel og stabil HP-printer i lang tid. Jeg er en meget printende person, så den har holdt skansen rent print-mæssigt i en rum tid. Men den var med USB-tilslutning og dermed kun et aktiv for min pc.

Tid at få en trådløs printer.

Havde udset mig een, som IKKE kunne alt muligt fancy med at skrive på cd-rom osv osv. Sikker på, at det skulle være en HP.
Til omkring kr. 700,-.
Ekspedienten var meget professionel og viste os selvfølgelig de andre modeller, som kunne komme på tale til vores behov.

Så spurgte han: “Skal i printe fra apple-produkter?” Tjoh, det kunne jo vel komme på tale. iPhone ja. iPad måske en dags tid.
Faktisk havde jeg luret på, hvordan printer overhovedet kunne blive installeret på i-devices, når der ikke umiddelbart var cd-rom installation mm inden over – det er jeg så vant til fra mit Windows-univers;-)

Det endte med ovenstående HP7510-model (som var ca. dobbelt så dyr som oprindelig budgetteret), fordi ekspedienten var MEGET overbevisende i forhold, hvor fint den funker sammen med apple-devices. Desuden har den en god foto-kvalitet, da der er en ekstra sort patron.

I dag fik jeg installeret – det er gået som en drøm.

abillede287
Dette billede tog sønniken i søndags med iPhone – det blev printet på fotopapir til kant direkte fra telefonen.
Super kvalitet – jeg har da sjældent oplevet noget fungere SÅ elegant og nemt. Jeg er meget tilfreds;-)

2 kommentarer:

  1. Sådan én har jeg også:) Det kører bare!

    SvarSlet
  2. Dejligt at høre, at du også er tilfeds med valget.

    SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails