søndag den 1. januar 2012

Oprydning

Så fik jeg brugt noget af nytårsdag til at få ryddet op i mine egne tilmeldinger som “fast læsere”, jeg har haft rundt omkring. Det er ikke fordi jeg har droppet at følge nogen – det er udelukkende omorganisering. Jeg bliver selv “ked af det”, når jeg kan se, at antallet af mine egne faste læser daler, så jeg synes lige jeg vil fortælle jer andre, at det ikke er fordi, jeg ikke mere vil følge jer – gør det blot på en anden måde;-)

Især da jeg begyndte at blogge var jeg aktiv deltager i diverse giveaways. Dette indebar ofte at man – for at få et ekstra lod – skulle tilmelde sig som fast læser. Det gjorde jeg tit, og det var sådan set ok. (Når jeg nu om dage begynder at følge en blog, er det ofte jeg skrive en kommentar i et indlæg, så blog-ejeren kan vide, at jeg er obs på dem, selvom jeg altså ikke tilmelder mig synligt som “fast læser”.)

Dog viste det sig at have den store ulempe, at tilmeldinger, som var lavet på den måde, betyder en binding i “Google Reader”, når jeg vil organisere mine blogs dér.
Har lige talt op, og jeg er pt. tilmeldt 229 blogs, så der er altså lidt at holde styr på;-)

billede936

Jeg har nu organiseret mine nuværende tilmeldinger inde fra “Google Reader” i forskellige kategorier. Hvis jeg ikke har haft tid at følge med et par dage, kommer jeg snildt over 1000 ulæste indlæg, men med denne kategorisering, kan jeg nemmere overskue at tage en klump med samme emne ad gangen.

billede938 Jeg har selv pt. 91 faste læsere, og jeg ser selvfølgelig rigtig gerne, at I har lyst at “hænge på” hos mig.

2 kommentarer:

  1. Hey - det er da helt fair - helt i orden og lækkert at starte året på en frisk. God aften til dig!

    SvarSlet
  2. Ja det er helt velgørende at se tingene på en ny måde;-)

    SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails