tirsdag den 27. december 2011

Nisse-gave

Disse underskønne nisser har jeg fået som gave i år. De bliver fremover noget af det, som først kommer op og sidst bliver taget ned. Jeg synes bare de er SKØNNE.

Jeg er hvert år på udkig efter julepynt (nisser, engle, hjerter, kors, stjerner osv), som har det udefinerlig begreb “sjæl”.
Det behøver ikke være unika (selvom det ikke gør noget), men de masseproducerede akrylrøde nisser er jeg altså vokset fra.

Ovenstående nisser er fra Charlotte Aspegren – se flere af hendes juleting her: Jul hos Aspegren.
Jeg holder meget af hendes ting, og så synes jeg også det er sjovt at tænke på, at vi gik på Odense Fagskole samtidig – uha det er mange år siden;-)

billede926
Denne engel fik jeg for nogle år siden – fast inventar til hver jul.

billede925 

Disse nisser har fulgt mig lige fra jeg var en lille pige. Håndlavet af en af familiens bekendte – sådan noget holder jeg af!

3 kommentarer:

 1. Herlige nisser Anette - jeg har det som dig - jeg er meget kræsen, hvad angår nisser og engle :0)
  I år har jeg fundet 2 julekalenderhuse - ret så dyre - men også kram :0) - Anna-Vigga har fået det ene - regner med at det kan blive en tradition hos hende, at tage det frem hvert år :0)

  SvarSlet
 2. Sådan nogle fine nisser måtte også gerne bo hos mig.
  Jeg har været træt af det gamle julepynt i år. Det vagte ikke altsammen en masse gode minder. Det er måske fordi sidste års december indeholdt to begravelser...
  Nu er jeg er klar til nyt!
  Ny energi, nye glæder, nye nisser
  Og lys,
  lys på terrassen :-)
  Dit nisse-producerende-bekendskab vil jeg prøve at huske til næste gang jeg påtænker at udvide nissekollektivet :o)
  Knus Kristine

  SvarSlet
 3. Karen: Ren luksus. Jeg holder også af devisen "lidt men godt".

  Kristine: I en del år var jeg ikke så god til at få købt nyt/erhvervet nyt hver jul. Endsige smide noget ud. Helligbrøde. For nogen år siden røg der dog en del ud. Dejligt at der således blev mentalt plads til fornyelse.

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails