lørdag den 15. oktober 2011

Geocaching dag

I dag var det første dag i efterårsferie, og sikken da et vejr! Det var også dagen, hvor Spejdersport havde annonceret, at de ville offentliggøre et større antal caches rundt omkring i landet.

Vi sad klar klokken 11, og dér blev ganske rigtigt en del synlige. Vi var velforberedte (gpx-filer, GSAK og printer) og drønede afsted til Fruens Bøge, for blot “on location” at konstatere at to mødre og to børn var kommet først. Troede vi. Det viste sig nemlig, at de blot holdt skovtur på den anden ende af den træstamme, hvorunder cachen lå.  Vi loggede kl. 11:19 omkring 4 km fra vores hjem-adresse.

billede860

Dermed lykkedes det os at blive first-finder, og vi erhvervede desuden dette gavekort på kr. 50,-. (Det er allerede omsat!)

billede861
Der var selvfølgelig andre caches på Fyn, som Spejdersport frigav i dag. Vi nåede at logge 3 af dem og havde i det hele taget en smuk tur ude på Østfyn.
Denne skønne blå farve er fra stranden ud for Kerteminde.

2 kommentarer:

  1. I får da nogen spændende og flotte oplevelser:)

    SvarSlet
  2. Ja, det er helt forrygende. Der er så mange aspekter af den "sport". Ikke mindst den dejlige natur.

    SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails