tirsdag den 13. september 2011

De sejeste geocaching-cacher

Disse tre camouflage-cacher fik min søn i fødselsdagsgave af ttoftegaard i lørdags. Det er til at supplere GeoLinnea´s forråd af kommende cache-emballager.
Der er efterhånden en hel del på hylden i forskellige varianter, men vi glæder os rigtig meget til at tage specielt disse i anvendelse.

Hvem sagde, at geocaching ikke både kan være kreativt, flot og velforarbejdet? Jeg synes det er en fornøjelse at møde en cache, hvor CO har keret sig om både udseende og indhold. Nu får vi selv lejlighed til at lægge nogle meget flotte og personlige cacher ud.

Ttoftegaard har lovet at levere en mere detaljeret vejledning til, hvordan han har forvandlet de (vandtætte) bokse, så vi kan følge transformationen fra kedelig købt-i-Føtex-boxe til disse meget flotte falder-i-eet-med-naturen-og-er-samtidig-vejrbestandige beholdere. Kan allerede nu røbe, at der indgår spraymaling og urter i “opskriften”.

billede800
Stay tuned…

7 kommentarer:

 1. Det bliver helt sikkert en dejlig oplevelse at finde jeres helt specielt flotte og gennemførte cacher. Hvor er I go´e :-)

  SvarSlet
 2. Tak skal du have, Marthe. Jeg tror også det bliver sjovt at lægge dem ud. Det er sjovt at sådan nogle også kan være personlige.

  SvarSlet
 3. I er rigtig nok blevet bidt at denne leg. Der er mange skønne naturoplevelser forbundet med det - har hørt at IKEA blyanter er i høj kurs. Flotte bokse ;-)

  SvarSlet
 4. Ja det er rigtigt, at vi er helt solgt. Tror det måske knap bliver så meget, når det bliver vinter. Derfor er vi ekstra aktive nu.
  Det er rigtigt, at IKEA-blyanterne har en god størrelse. Det kunne man da overveje;-)

  SvarSlet
 5. Smukke bokse er det blevet...
  Spændende at følge jeres leg Anette :0)

  SvarSlet
 6. Ja de er bare for flotte de cacher. Det er en travl tid, så vi har faktisk ikke nogle aktuelle planer om, hvornår de skal lægges ud.

  SvarSlet
 7. En af de ting jeg kan huske fra min uddannelse i ... "at slå andre ihjel uden selv at dø af det", var at skarpe kanter altid er meget synlige. Så ud fra et pedantisk sysnpunkt, burde kanter og flapper nok have en gang sort maling, så de lettere forsvinder i omgivelserne.

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails