torsdag den 25. august 2011

Logo


Så fik jeg designet vores eget logo til brug i geo-caching sammenhænge. Det gælder www.geocaching.com og www.geocaching.dk hvor vores profil er GeoLinnea.

Jeg geocacher med mine to sønner, så jeg ville lave noget med tre felter på een eller anden facon. Yngstesønnen holder af rød – ældstesønnen holder af blå – selv valgte jeg gul.

De opadgående og nedadgående spidser symboliserer GPS-senderens kontakt med satellitterne. G´et skulle gerne tale for sig selv.

Når jeg kigger på de forskellige sider og de logo´er, som folk har på deres profiler, så skal jeg da lige love for at vores springer i øjnene – just diskret kan man ikke kalde det.

Men jeg er i øvrigt meget tilfreds med det;-)

3 kommentarer:

 1. Jeg kender INTET til geocaching, men man støder efterhånden på det mange steder. Det lyder spændende, at man kan have eget logo:)
  God weekend.

  SvarSlet
 2. Herligt at du har fået en interesse du kan dele med dine drenge...
  Det er et flot, iøjnefaldende logo, du har kreeret...

  SvarSlet
 3. Eva: Jeg havde ikke hørt om det før. Nu synes jeg også jeg støder på det alle vegne, men nu opsøger jeg det selvfølgelig nok også på en anden måde.

  Karen: Det er en herlig ting at dele med andre. Tak for rosen;-)

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails