fredag den 15. juli 2011

Har I bemærket ændringen?

I lang tid har der været problemer med, at indholdet af “faste læsere” var tomt. Kunne se, at det var samme issues på andre blogs. Kunne også se, at mange havde skrevet til de forskellige fora, som Google har – dog uden, at de havde svaret noget brugbart. (Det er jeg så ikke så imponeret over – Google er jo ligesom et stort firma med mange brugere, som de ville stå sig ved at behandle godt. Det må have råd til en venlig og bruger-rettet supportafdeling.)

Så fandt jeg dette indlæg på en blog, som lader til at være ganske velorienteret. Der foregår tilsyneladende en del ændringer i kulissen. Jeg er bestemt ikke begejstret for den blå bjælke, som nu tilsyneladende er en del af løsningen.

Bl.a. er hele visningsdelen af vores blogs (back-end-delen) på vej mod nye tider. Hvis I vil se en kladde-version af jeres blog (og evt. indmelde uhensigtsmæssigheder), , så prøv at følge med her: Nyt blog design.

2 kommentarer:

  1. Ja der sker meget i kulisserne, og mine læsere har også kørt lidt on/off. Umiddelbart synes jeg den nye version ligner meget min, eller måske tager jeg fejl? Den blå google bjælke bliver måske også åben for redigering...hvem ved. Tak for tippet. Go' dag...sommerhilsner fra Gitte

    SvarSlet
  2. De melder jo nok det hele ud, når det er klar til offentliggørelse. Jeg har ikke lige umiddelbart noget at melde ind.

    SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails