torsdag den 16. juni 2011

Skt. Hans fortsæt

Findes der mon overhovedet den slags forsætter? Nå, men det skal ikke hindre mig i at love mig selv noget. Jeg vil nemlig i gang med at bruge min overlock-maskine.

Jeg har faktisk en fin Bernina-model, som blev købt for en 3-4 år siden. Er aldrig for alvor kommet i gang med at bruge den. Det har mestendels noget at gøre med, at den fylder en del at have fremme. Er i forvejen nødt til både at have symaskine og strygebræt i gang, når jeg syr, og så er det svært i mit (kvadratmeter-nøjsomme) hjem også at have en overlock i sving.

Dermed er jeg heller ikke rigtig blevet super fortrolig med at bruge den. Bl.a. er der nogle problemer med, at den ene af trådene hopper af, mens jeg sidder og syr.

Men men men…

 • Nu er jeg rigtig i gang med at sy børnetøj, og nu skal maskinen i sving! Det er jo en genial måde at sy sammen på eller kante på (med rullesøm).
 • Pladsproblemerne må jeg får organiseret mig ud af. Flytte nogle borde mm de timer, hvor jeg har overlocken fremme.
 • Er der noget i vejen med maskinen, har jeg en Bernina-reperatør mindre end to kilometer fra, hvor jeg bor = ingen barriere dér.
 • Skulle jeg trænge til et brush-up på funktionaliteten eller  et generelt mini-kursus i brugen af den, så er der selvsamme Bernina-sycenter lige i nærheden.

Dermed lover jeg mig selv at få gang i min overlock. Yeaheyyyyyy!

4 kommentarer:

 1. Skægt, jeg havde også min overlock til at stå næsten to år, før jeg fik gang i den. Nu har vi et lykkeligt samliv og overlocken får lov til at stå fremme full time.

  SvarSlet
 2. Jeg tænker også, at det måske kunne hænde mig ligedan. Nu må jeg hvert fald i gang med de første skridt, så den bliver uundværlig;-)

  SvarSlet
 3. Hæ hæ selvfølgelig skal du det.
  Kram
  Lisbeth

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails