onsdag den 15. juni 2011

Så ankom mit første Etsy-køb

I går kom der en pakke med posten – indholdet var mit første Etsy-køb. Pakket fint ind var den og med personlig hilsen fra afsenderen. (Sætter pris på det overskud, som det signalerer, og jeg bliver glad.)

Pakken rummede ovennævnte små stykker stof. Der er ikke så meget af hvert, men de vil snildt kunne bruges som effekter i forskellige sammenhænge. Synes det er en genial og relativ billig måde at få suppleret mine stoffer på.

Nu er det jo ikke fordi jeg decideret mangler stoffer. Hø hø. Men små rester er i sig selv inspirerende og især, hvis man har en farve-skala at arbejde med. Fx. havde jeg ikke ret meget i grønt – nu har jeg da lidt at starte på;-)

Har allerede skibet næste køb afsted. Denne gang er det oversøiske bånd – de ankommer nok i løbet af en 14 dages tid. Åh det er spændende!

6 kommentarer:

 1. Så spennende, er det dyr frakt?

  SvarSlet
 2. Nej det var ikke afskrækkende. Selve varen kostede 7 $ og fragten 5 $. Varen er købt fra England, så du må ikke spørge om, hvorfor valutaen er i dollars. Måske en indstilling i min Etsy? Jeg kunne sikkert sagtens have nedbragt fragten, hvis jeg havde forsket i at købe flere varer fra samme sted. Men i første omgang var det vigtigt bare at prøve.
  Blev trukket kr. 60,- i alt via min Paypal/bankkonto.

  SvarSlet
 3. Så kan jeg måske lige høre dig, om du ved, om man kan risikere at skulle betale moms af varer købt på etsy fra USA? Kigger nemlig lidt på dåbskjole derpå:)

  SvarSlet
 4. Uha - det er et spændende og meget interessant emne, som jeg også selv forsker en del i.

  Jeg vil tro, at det vil være stikprøve-agtigt, når det er køb fra Etsy i og med, at det tangerer privat køb. Selvfølgelig afhængig af, hvorfra man køber.

  Jeg har netop købt for et par hundrede kroner fra et firma i Canada - følger selvfølgelig spændt, om der kommer ekstra omkostninger på, når det lander her i DK.

  Derudover nærlæser jeg meget dette skriv. Måske det også kan hjælpe dig på vej.
  http://www.toldpriser.dk/toldregler

  Lad os endelig dele erfaringer, så vi ikke bliver FOR overraskede over fragt, moms, told, Post Danmark gebyrer osv osv.;-)

  SvarSlet
 5. Spændende projekt Anette...
  Min erfaring er, at det kan blive meget dyrt at købe varer i USA
  Spændt på, hvad du oplever..
  Min fotoveninde tegnede et abonnement på et Engelsk Photo magasin - hun ville modtage en gratis gave. Det vil sige - gaven var, af en eller anden grund, afsendt fra USA og så var gaven pludselig ikke så gratis mere:0(

  SvarSlet
 6. Jeg er bestemt nødt til at prøve på et tidspunkt. Bedre at komme galt afsted end slet ikke at komme afsted. Det bliver forhåbentlig inden for den næste måneds tid, at jeg prøver.

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails