søndag den 19. juni 2011

Flere ugler

Jeg arbejder på at få lavet ting i drengestof, så der også dér bliver noget at vælge imellem. Må medgive, at der var ved at være slagside til pigesiden;-)

Synes ugle-motivet er ganske drenge-agtigt. Heldigvis findes det i flere varianter, så det er bare om at komme i gang. Disse er i str. 80 cl, hvilket vil svare til 1½ år.

billede595 
Et kig fra bagsiden.

2 kommentarer:

 1. Hej Linea.
  Str. 80 er ca 1- 1½ år hvor så str. 86 tager over. Ved det kan være en jungel at inde rundt i, roder selv med lidt tøj til barnebarnet, så derfor ved jeg sådan nogenlunde hvad str. svarer til, da han lige nu bruger str. 86, og er 16 mdr.

  Det er nogle fine ting du har fået syet.
  Knus Lene

  SvarSlet
 2. Tak for input, Lene. Det er bare så svært for jeg har ikke selv de aktuelle størrelser børn at prøve på. Derfor meget afhængig af, hvad de givne mønstre angiver. Det aktuelle mønster står der at 80 cl vil svare til 1½-2 år. Men det kan jeg så forstå på dig nok ikke holder? Jeg må se at finde mig nogle små prøvemodeller i min nærmeste omgangskreds.

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails