søndag den 24. april 2011

Mere overskuelige kategorier

Jeg er meget begejstret for at anvende kategorier her i blogspot-land. Forsøger at anvende så præsice betegnelser som muligt – ikke mindst så jeg efterfølgende kan anvende dem til linkning i højre side. På den måde kan jeg henvise til f.eks. alle indlæg om “hæklede skåle” ved blot at søge på kategorien og anvende det link til mit billede.

Men kategori-mængden var voksende, og det var ved at udgøre et “problem”, at listen fyldte så meget i højre side. Af en eller anden underlig grund tilbyder Blogspot ikke, at man kan får dem vist i en drop-down-box. Enten “fuld liste” eller “sky”.

Efter lang tids søgning fandt jeg en vejledning her: Labels.
Som der står i vejledningen, er det en rigtig god ide at lave en backup af bloggen først;-)

Nu starter min kategori-liste sammenfoldet som vist øverst. Med en enkelt klik, kan man vælge fra den fulde liste:

billede484

Nu kan jeg bare kile på mht. at lave præcise og detaljerede kategorier – gør ikke noget, at listen bliver lang;-)

2 kommentarer:

  1. Det er da en rigtig god idé. Jeg har selv en ret kort liste, men det her er da bedre - også for os, der lige skal søge noget på din side

    SvarSlet
  2. Ja, det var også først da listen voksede meget, at behovet opstod. I starten brugte jeg helt sikkert heller ikke så mange kategorier som nu.
    Vil i det hele taget gerne have mange flere faste indlæg i højre side, og så skal der jo ryddes lidt op i det eksisterende;-)

    SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails