lørdag den 12. februar 2011

Kludetæppe-jagt

De sidste par dage har vi jagtet små og mellemstore kludetæpper. Mindes tilbage i 80´erne, hvor man kunne få disse tæpper til seriøst i-n-g-e-n penge, men sådan er det ikke mere.

Dels er det svært at finde steder med noget, der bare minder om et udvalg. IKEA har stort set intet. I Jysk er det lidt bedre. Men der er kun et par få farvevarianter (striber) og relativt u-pæne.
Hvis man søger på nettet er det til at finde forskelligt. Men så er det til kr. 300,- + porto.

Nå, men i dag fandt jeg så ovenstående lille tæppe til kr. 38,- i Søstrene Grene – det er på 50x80 cm. Passer lige til at ligge foran en dør.
Fås i skønne pastelfarver: Grøn, blå og lyserød. Men også i andre flotte kraftigere farver. 

Dertil kommer nedenstående farvemæssige helgardering:

billede311

6 kommentarer:

 1. Disse billeder af kludetæpper får mig til at mindes min svigermoder i Ægypten. Hun sat og rev gamle klædningsstykker til lange strimler som så blev givet til en kvinde i en landsby uden for Cairo. Hun vævede så kludetæpper af dem jeg havde faktisk et stort liggende på det værelse jeg boede dernede.

  SvarSlet
 2. Sjov historie.
  Giver anledning til, at jeg lige skriver et indlæg mere om kludetæpper;-)

  SvarSlet
 3. For år tilbage kunne jeg ikke forestille mig andet end kludetæpper - som fandtes i skønne farver - men du har ret Anette - sådan er det ikke mere. Dengang tror jeg mest det var i Magasin, vi købte dem..
  Har lige set, at Fakta har nogle kludetæpper

  SvarSlet
 4. Har haft kigget i vores Fakta-katalog og det er tilsyneladende ikke annonceret pt. Må holde øje med det når/hvis jeg inden så længe kommer forbi en Fakta-shop.

  SvarSlet
 5. Gamle svenske kludetæpper: http://www.liljen-antik.dk/ (under textil). Og her: http://www.hallonhuset.dk/19034265 og flere andre steder. Kan det bruges?

  SvarSlet
 6. De er flotte. Dog kunne jeg være lidt "bekymret" for de ekstra udgifter til porto. Vil selvfølige gemme linket til evt. fremtidig overvejelse.

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails