lørdag den 1. januar 2011

Nytårs-oprydning

billede221

Altid på denne årstid kommer jeg i oprydningshumør. Dels er der gang i en masse kreative aktiviteter i nov/dec, som afføder nyindkøb og rod, og dels er det min måde at nyorientere mig mod det nye år.

Da jeg opbevarer i æsker og kasser, står jeg ofte og ved ikke lige, hvad der er mon gemmer sig i en given kasse. Ikke smart. Derfor meget påkrævet, at jeg får lavet skiltning. Det giver mig rig lejlighed til at lave grafik på pc´en, som kan blive til gavn i den virkelige verden.
(Tænder-kassen rummer altså ikke mit gebis men derimod, hvad der indtil videre er smidt af mælketænder fra husets yngel.)

billede222

Jeg har valgt at begrænse mig til anvendelse af to skrifttyper. Een som ikke har danske tegn (øverst) og een som kan skrive æ, ø og å. En svag skygge kommer på teksten inden der kommer en 10 pixels ramme omkring.
Så bliver der printet på alm. kopipapir (bedst mulige print-kvalitet), lamineret og skåret til. Mærkerne sætter jeg på med dobbelt-klæbende tape. Det holder fint.

billede224

På dette skuffedarie-sæt har jeg valgt at holde mig il lyserød/pink baggrunde. Der er et par æsker, som stadig mangler indhold, men det skal nok komme, når jeg igen går i organiserings-mode.

billede223

billede225

billede226

Det er lyserød og blå som er de gennemgående farver på de store kasser. Det må godt være lidt mere spraglet på de helt små æsker.

æsker17

2 kommentarer:

  1. Spændende sider vender tilbage

    SvarSlet
  2. Dejligt at høre Lotte - du skal være så hjertelig velkommen.

    SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails