søndag den 23. januar 2011

Grønlænder perler

Så er der ellers disket op til perlearbejde.
Havde egentlig købt et perle-mix hos Panduro Hobby, hvor farverne lå fint pakket i hvert sit rum. Men der gik ikke længe, før jeg ikke havde temperament til at arbejde med det. Derfor blev de 6 farver blandet i denne æske, hvor det er nemmere at få perlerne fanget op på wiren.


billede289

Nu med fare for, at jeg får valgt en blå perle i stedet for en sort perle. Eller orange i stedet for en rød;-)

I øvrigt så er der åbenbart sprogfornyelse indenfor dette område. Disse perler går nu under navnet “rocailles” eller “rocai” – rart at vide, når man skal google.

735226

Og google - det gjorde jeg. Og fandt ovenstående skønne pastel-blanding hos avform til kr. 82,- for et kilo (+ fragt). Nu synes jeg jo nok, at et kilo er lige i overkanten, så er der nogen der ved om tilsvarende kan fås i mindre portioner andre steder?

8 kommentarer:

 1. prøv at se under www.gubis.dk forretningen er godt nok i Helsinge på Sjælland men de har alt, det er et utroligt sødt ægtepar der har forretningen.

  SvarSlet
 2. Hej Linnea;)
  Jeg har godt nok ikke svar til dit spørgsmål..men jeg har et spørgsmål som jeg tror du kan svare...:) Det er ang. billede fra min blog..altså når jeg bliver en fast læser..fx hos dig så kommer mit billede ikke med bare sådan et sløret hoved..jeg troede at jeg var den enest der havde det problem her,men har fundet ud af at der er flere der har..ved du hvorfor jeg ikke får mit billede med? Håber det er ok at jeg skriver her..
  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 3. Til Lotte: Jo, det ser da ud til at være et alsidigt udvalg de har. Desværre vil jeg nok være henvist til at skulle købe over nettet, da jeg ikke lige kan komme forbi deres forretning. Kan ikke lige se, at de har nogen webshop.

  SvarSlet
 4. Til Elfepigen: Jeg har ikke noget entydigt svar til dig. De fleste som har det grå/anonyme billede har ikke selv en blog og er åbenbart oprettet anonymt på een eller anden måde.
  Det er jo ikke tilfældet med dig, så mit bedste bud er, at dit profil-billede er vandret og ikke kvadratisk. Kunne du mon prøve med et kvadratisk eller evt. et profil-billede i højformat. Spændt på at høre om det giver en bedring.

  SvarSlet
 5. Hej igen Linnea:) Har prøvet vandret...det andet tror jeg ikk jeg kan finde ud af :):):)(hvor jeg bare føler mig dum..) Men min side siger: Den valget fil kunne ikke oploades.Den er enten for stor,eller det var ikke en gyldig billedfil.Vælg en anden fil og klik på knappen upload for at prøve igen..det har jeg også prøvet(faktisk mange gange) men den vil ikke tage mine billeder...hmmm. Måske nogen forslag...

  Rigtig mange knus og kram herfra

  SvarSlet
 6. Træls! Du må meget gerne prøve at sende den fil til mig, som du gerne vil bruge - så kan jeg prøve om jeg kan gennemskue, hvorfor den dørker. Skriv bare til anettelinnea@pc.dk

  SvarSlet
 7. Tusind tak for det..jeg gør det først fredag..min pc driller lige fpr tiden og jeg får en til at se på den i morgen..

  Rigtig mange knus og kram herfra

  SvarSlet
 8. Du vender bare tilbage, når du er klar til det. Jeg elsker computer-udfordringer;-)

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails