onsdag den 26. januar 2011

Eventyr

Yngstesønnen er fuldstændig vild med eventyr – nok så meget er det Brdr. Grimms univers, der fascinerer. I lørdags inviterede jeg ham med til boghandleren, hvor han måtte kigge alle hylderne igennem og vælge, hvad han havde lyst til.

Der var flere varianter af Grimms samlede eventyr i fine og flotte indbindinger, men det endte alligevel med luksus-udgaven af H.C. Andersens eventyr.

billede292

Se bare den fine guldkant og snoren til at afmærke, hvor man er nået til. Det er dejligt eksklusivt at have sådan en bog i hånden.

billede291Heldigvis er der enkelte illustrationer i – når man kun er 9 år kan der også blive FOR mange bogstaver;-)

3 kommentarer:

 1. Dejlig med eventyr bøger. Jeg har H.C.Andersens samlede eventyr i en gammel udgave, men sproget forstår børnebørnene ikke så jeg må nydanske sproget.

  SvarSlet
 2. Hvor er det en god ide Anette - tænk at få sådan en flot bog - det er et eventyr i sig selv...
  Håber yngste får meget glæde af bogen..
  Karen

  SvarSlet
 3. Lotte: Jeg har sikret mig at denne udgave nemlig ikke har det dér meget gamle danske sprog. Det synes jeg heller ikke er sjovt at læse.

  Karen: Han oplever det også som en guldskat. Bare tanken om, at han har alle eventyrerne at kunne ty til. Det er en glæde i sig selv.

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails