lørdag den 11. december 2010

Waldorf-stjerne

Det er denne stjerne, jeg har glædet mig som et lille barn til at komme i gang med at lave.

billede186

På nettet finder jeg dem under navnet “Waldorf-stjerne” – her i hjemmet bliver de nu forfremmet til at være julestjerner. Jeg bryder mig nemlig ikke så meget om blomsten af det navn. Men disse stjerner - jeg er helt solgt!

Da jeg for nogle år siden begyndte at blogge, var een af de første sider jeg fandt, prydet med en stjerne af denne type. Nu er jeg så selv nået til at få lavet een.

Silkepapir er indkøbt i rigelige mængder. Panduro var udgået for sampak af forskellige farver, så jeg var “nødt til” at investe i 8 forskellige farver. Nå ja – så var der også tre i perlemors-pastel, som røg med i købet. Var virkelig i forventning om, at det ville blive godt resulatet. Heldigvis er jeg ikke blevet skuffet;-)

Var ikke klar over, hvilken størrelse den færdige stjerne ville ende op med. Så jeg klippede 8x8 cm silkepapir-stykker. Undervejs ærgrede jeg mig over den kleine størrelse, for det var svært at folde. Men da jeg ne er færdig, er størrelsen bare perfekt til vores vindue.
Men det skal nu ikke hindre mig i at afprøve flere størrelser og varianter efterhånden.

Hvordan skulle de mon limes og hænges op? Var “bange” for at det ville blive synligt, men jeg har anvendt limstift til både sammenklæbning og fastgørelse på vinduet. Ingen problemer overhovedet.

Har som sagt pastel-farvet papir liggende og guld+sølv silke-papir. Andre har brugt madpapir og alm. farvet papir. Jeg er nu ret begejstret for transparensen, så jeg kører på med silkepapir.

I dette indlæg vil jeg samle links til andre, som har vist varianter af denne model. Har du selv billede/vejledning på din side, må du gerne sende mig link – indlægget vil jeg løbende opdatere.

Arwenart
Smilerynker
Slagtenhelligko
Tusindfryd
Bournonville
Gardenmama
Duofiberwork
Harvestmoonbyhand (Etsy-butik)
Fröken Skicklig
Fröken Skicklig
Strawberrylife
Craftideas
Mivpiv

4 kommentarer:

 1. Tack för dina sköna rader! Det är spännande att se så många olika stjärnor, fint att du samlar länkarna...

  Ha en fin söndagskväll!

  Juliane

  SvarSlet
 2. Tak Juliane og tak for dine fine link - meget værksat.
  A.

  SvarSlet
 3. Fantastisk at du har samlet så mange links, 1000 tak, jeg er straks igang.
  God jul

  SvarSlet
 4. Dejligt, at du kunne bruge indlægget, Nanette.

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails