fredag den 17. december 2010

Hæklebog

Egentlig er jeg slet ikke en hækle-pige. Mere strikning, når det endelig skal være i den genre. Mange år var det syning og før det igen: vævning.

Alligevel er det da blevet til lidt i det sidste års tid indenfor hækling.

nålepude02

billede099

billede100

billede116

Jeg er fuldstændig fascineret af de små lapper som Sewingdaisies laver .

Derfor har jeg nu bestilt denne bog hjem fra Amazon.co.uk.

billede193

Jeg har ingen anelse om, hvad jeg skal bruge lapperne til – måske det bare er beundring over, at nogen kan lave noget så smukt og varieret med små virkemidler. Gad vide om jeg kan få lavet noget flot også?

2 kommentarer:

  1. Jeg forstår godt, at du faldt for den bog. Jeg elsker også fine lapper, men jeg ved aldrig, hvad jeg skal bruge dem til (eller jeg går i stå, når de skal sættes sammen) Måske får du nogen ideer...., så må du endelig dele

    SvarSlet
  2. Engang i en fjern fortid - jeg var vist 12 år, fik jeg hæklet tilstrækkelig mange mormor-firkanter til at kunne lave forsiden af en pude. Projektet startede selvfølgelig med at skulle være et sengetæppe, men der blev justeret undervejs;-)

    Jeg kunne sagtens finde på at hækle nogle knap så tunge lapper - nogle som vil egne sig til dekoration i vindue eller på en gren. Virker ligesom mere overkommeligt med disse solist-varianter;-)

    SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails