fredag den 15. oktober 2010

Strikke-inspireret

Det er vildt inspirerende at lede efter mønstre. Fordi jeg ofte finder noget helt andet end det , som jeg oprindelig ledte efter. Har sat mig i hovedet, at jeg vil strikke små djævlehuer, så da jeg forleden var i Tante Grøn, gik den vilde jagt på mønster af den type. Ikke at opdrive – eller hvert fald ikke nogen, som matchede den forestilling, jeg havde i hovedet.

Undervejs støder jeg på små hæfter af Sys Fredens – på een af siderne var der det mest vidunderlige tæppe, strikket af noget endnu mere vidunderligt blåt garn. Resten af dagen (og øh ugen) kunne jeg ikke få det ud af hovedet.

billede118

Har nu fået købt en anden bog med djævlehuer (i Bilka), men stadig rumsterede ovenstående på den indre filmkanal. Hvilket ledte mig til boghandleren i Rosengaardcentret, hvor bogen “Under eet” blev erhvervet for kr. 50,-.
Er det ikke et et helt usandsynligt smukt stykke tekstil? Nu skal jeg så have fundet ud af, hvor garnet kan købes. Det her en løbelængde på 60m/100 gr.

Multicolor ULd fra BC garn eller Trend Wool fra Hjertegarn – any ideas om hvor jeg vil kunne få det i Odense? Eller ringer jeg selvfølgelig til firmaerne, men sjovt om nogen af jer kunne hjælpe;-)

6 kommentarer:

 1. Du skulle have efterlyst opskriften på djævlehuer, har vist et par stykker liggende, men nu har du jo klaret det aligevel, så god fornøjelse emd huen.

  Sødt tæppe

  SvarSlet
 2. Hej Lene
  Jamen det kan da vel være, at jeg spørger dig alligevel. Det er nemlig ikke sikkert de opskrifter jeg har fundet, lige funker, når jeg kommer igang. Tak foreløbig;-)

  SvarSlet
 3. Hej. Garn fra BC kan købes på nettet: www.garn.dk
  Håber det kan hjælpe dig
  Hilsen Marianne

  SvarSlet
 4. Tak for inputtet, Mariannel. Jeg har været et smut forbi den side, du foreslår. Desværre kan jeg ikke finde præcis den garntype. Ejheller hos BC Garns egen side. Ejheller Hjertegarn - tror jeg prøver at ringe til dem mandag.

  SvarSlet
 5. Hejsa.
  Du skal vær velkommen til hver en tid, også hvis der er andet du er i tvivl om, kan jo nok finde ind til dig i odense, er da ikke så mange år siden jeg flyttede derfra :-)

  God week og strikkelyst :-)
  Hilsen Lene

  SvarSlet
 6. Det kan da vel være, Lene;-) Jeg har nu et par opskrifter på den dersens djævlehue og fået købt Alpaca-garn i dag - så må jeg jo se, om jeg kan få lavet noget brugbart med de nuværende opskrifter. Ellers giver jeg lyd.

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails