torsdag den 12. august 2010

Kalender – fortsat begejstret

En del af jer vil kunne huske min begejstring for den gratis online-kalender Kalendersiden.

Kig evt. først her: Linneas introduktion til Kalendersiden.

Hen over den seneste tid, har jeg fundet flere spændende faciliteter, som gør kalenderen endnu mere attraktiv.

De navne, som skrives ind under “Familiekalender”, får hver deres kolonne i den færdige kalender:

billede096

Under Begivenheder kan man skrive egen tekst ind for hver enkelt dato. Således kan f.eks. alle relevante fødselsdage plottes ind.

Jeg er gået over til kun at få vist to måneder frem – det passer fint med et A4-ark.

Du angiver med farvekoder hvilken kolonne de enkelte aftaler skal figurere under.billede095

    

Sidst – men bestemt ikke mindst – kan man under “Arkiv” gemme kalenderen. Man skal blot lige tilmelde sig med mail-adresse og eget-genereret password. Med det samme kan man gemme, og nu kan man arbejde videre på den samme kalender efterhånden som aftalerne ændrer sig.
(Hvis man ikke lige har tilsluttet en printer, er det nemt at få skrevet ud, når man på et tidspunkt er i nærheden af pc, hvor det kan lade sig gøre.)

billede093 
Således er der dermed mulighed for at lave flere kalendere til forskellige sammenhænge. (Evt. med hvert sit baggrundbillede lagt ind, så man får den lavet virkelig personlig.)

Det er så sejt!

4 kommentarer:

 1. Det der kalender-sjov er ikke så nemt i disse tider. Vi har skiftet den fælles Mayland ud med hver sin på mobiltelefon. Det giver visse samkøringsvanskeligheder....
  En fælles fødselsdagskalender kunne nu være fin at have hængende i køkkenet, så måske skulle jeg prøve at lave sådan en.

  SvarSlet
 2. Ja et samlet overblik er nu ikke sådan at kimse af. Og dejligt at den er så nem at rette i. Det tager et split-sekund at genere en pdf-fil pba de indtastede data.
  Spændt på at høre, om du kan bruge den til noget......(?)

  SvarSlet
 3. Det er blevet muligt at indtaste begivenheder for hver person på en familiekalender, så alle kolonner kommer i brug. Du kan læse hvordan i bunden af denne side.

  SvarSlet
 4. Hej Anders
  Tak for inputtet - det er jo kanon! Får lavet et supplerende indlæg om det inden længe. Jeg fortæller om siden til hvem, der ellers gider høre om det. Synes det er noget af det mest anvendelige, jeg længe er stødt på.

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails