søndag den 20. juni 2010

Træt af pc

Til trods for de fineste intentioner i morgen omkring selv at vælge følelserne, så det kunne blive en god dag, så må jeg nok i første omgang kaste håndklædet i ringen.

P7270e011

Jeg er nemlig ved at sætte ny pc op. Kors!!!
Det er da nogenlunde lige så træls, som jeg var tilbøjelig til at frygte.

Der er ikke noget PS2-stik på den nye pc, så min fine ordning med at have tilkoblet to pc´ere via en lille omformer-boks røg sig en tur på den konto. Mega-træls!

Så har jeg nu i flere timer kæmpet med det mail-program, som følger med Windows 7: Windows Live Mail. Først var der svare problemer med at få sat regler op, så forskellige pc´ere i huset kan hente mails ned, der passer til den give person/mail-konto. Det er løst nu.
Så skulle der eksporteres mail fra Windows Mail og ind i Windows Live Mail. Da det begge er MS-produkter af nyere dato skulle man tro det ville gå som en leg. Næh nej. Jeg har måtte oprette samtlige mapper igen og manuelt kopiere indholdet. Måske jeg finder en listig support-beskrivelse af det om noget tid, når jeg har stunder at lede. Det havde jeg ikke i dag.

Nu har jeg så startet Windows Live Writer for at lave blog-indlæg. For nu at finde ud af, at alle tidligere indlæg ikke følger med. Ligger tilsyneladende ikke på serveren, og der er ikke nogen import/eksport-funktion. Det må jeg så også hen og studere;-)

Nu er jeg flad og der bliver ikke sat tv og printer op i dag. For slet ikke at tale om de myriader af øvrige programmer, som skal installeres.

Positivt: Pc´en er både lydløs og hurtig. Selve konfigurationen af Windows gik som en leg og der har ikke været nogle ting, som har drillet i forhold til, at det er et 64-bits styresystem.

Og positivt i forhold til morgenens indlæg: Jeg har set film med min søn på hans opfordring. Jeg kunne bestemt have været mere nærværende, men jeg har snakket med mig selv og vi er begge enige om, at dagen i dag ikke har været optimal til det nye fokus;-)

1 kommentar:

  1. God kamp. Det lyder vældig besværligt, men det bliver garanteret godt, når du bliver færdig.

    SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails