tirsdag den 29. juni 2010

Forvandlings-skærver

Vi har en bette forhave, som har været en kilde til utilfredshed, siden vi flyttede ind for 2 år siden. En dum, grim stub fra et træ var efterladt, og halvdelen af de 8 kvadrameter var hård (ukrudtsbefængt) jord, og den anden halvdel havde en stak røde skærver med sort dug underneden.
Det var eet af sommerprojekterne at få gjort noget ved det.

Tilbud indhentet fra autoriseret flise-mand. Lige i underkanten af kr. 5000,- for at få det gjort fint. Der er ikke noget at sige til prisen i forhold til det professionelle arbejde, som ville blive lavet. Dog lidt meget at bruge på de få kvadratmeter, når vi blot bor til leje, endte den samlede familievurdering med at blive.

I stedet har ældstesønnen nu fjernet en 5 cm jord over hele fladen og der er hældt ½ ton skærver på.

billede33

Så skulle farven bestemmes. Ældstesønnen sagde “sort”, faderen sagde “hvid”. Moderen endte med at stemme for “sort”, da det ville give den bedste kontrast til de omliggende fliser. Sorte skærver blev købt, og ud af poserne trillede ovenstående farve. Sort? Næææææ.
Men nu er det så, at jeg er blevet belært om, at skærver leveres med noget kalkstøv på, og først efter en gang vand/regn vil den rigtige farve fremkomme.
Vi har dermed fortsat til gode at finde ud af, om vi rent faktisk har fået en sort skærve-forhave;-)

2 kommentarer:

  1. Det ser sørme ikke ret sort ud...
    Spændende!

    SvarSlet
  2. Nej det er altså lidt pudsigt;-)

    SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails