søndag den 17. januar 2010

OrkideDenne week-end har der dårligt været tid til nogen former for kreativ aktivitet. Det meste af tiden er gået i en fodbold-hal til et stævne, hvor en masse fotos er taget. Efterfølgende skulle de sorteres, efterbehandles og uploades til hjemmeside. På sin vis kreativt nok - bare ikke lige noget, som har med denne blog at gøre.

Men en farve-klat skal vi da have her hvor søndagen er kraftigt for udadgående. Det bliver en orkide med den mest intense og skønne violette farve. Eller måske den egentlig er lidt for rødlig til at være violet?

I week-enden har jeg dog også nået at se film med yngstesønnen: "Den magiske legetøjsbutik". I overgangene mellem de enkelte scener bliver et foto transformeret til en stregtegning. Det må have ligget og rumsteret i underbevidstheden for pludselig dukkede det op, at jeg også ville prøve det. Her er resultatet, som er lavet med Paint Shop Pro´s "Virtual Painter". Synes det er ok;-)

1 kommentar:

  1. Dejlig orkide. Ja, begge to såmænd. God mandag.

    SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails