lørdag den 16. januar 2010

Mere æske-snakJeg kan godt lide at få computergrafikken ud af pc´en og brugt som deko på dagligdags ting. De seneste par indlæg har vist eksempler på min æske-fanatisme, og det følges her op af endnu en variant. Denne flotte font har jeg erhvervet for nylig fra Letterings Delight. Teksten er printet på papir, som efterfølgende er klippet ud og påført æsken med limlak. Da det var tørt, har jeg atter lakeret med et lag halv-blank limlak (fra Panduro Hobby).

Jeg er tilfreds med resultatet, men egentlig synes jeg lige så godt om metoden med at laminere det printede billede, som så sættes fast på æsken med selvklæbende tape. (Se indlægget "Opbevaring"). Gør det ligesom nemmere at "fortryde" eller ændre æske-indhold;-)

Som skrevet står, så opbevarer jeg i denne æske de udskårne fotos, som jeg anvender til mine A6-postkort. Dem må jeg præsentere i et senere indlæg;-)

4 kommentarer:

 1. Suoer flotte æsker - jeg er ikke nået så langt med at få grafikken ud af PC'en endnu. Dine kasser er rigtig flotte!

  SvarSlet
 2. Tak for anerkendelse. Glæder mig til at se, når du engang får lavet nogle metervarer af dine billeder - de vil være SÅ velegnede!

  SvarSlet
 3. kære Linnea,
  jeg sluger hvert et ord af dine til mig og er glad for din kommentar, som jeg modtager med et smil. Dejligt du er så hudløs ærlig og melder ud, hvad du synes jeg skal have med i min overvejelser i livet fremover. Og jeg tror du har ganske ret- den må være en større plan, hvis man bare tør vente.
  ønsker dig en skøn skøn søndag,
  vh kirsten

  Dine æsker er fantastiske:)

  SvarSlet
 4. Jag håller helt med, man kan aldrig få för många askar, men det är viktigt att man märker dem så man hittar igen det man äger och har! :-)

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails