torsdag den 30. juli 2009


Hermed et nyt bud på grafik pba. det givne oplæg. Den er ikke hamrende vellykket, men sådan bliver det nu denne gang...

2 kommentarer:

 1. Hej Anette
  Håber alt er vel hos dig?
  Jeg har sidste feriedag i dag og starter mandag, suk, suk, suk!
  Jeg knokler stadig lidt rundt med min blog, har ikke helt fundet ud af at sætte links ind i teksten, men det går nok når jeg sætter mig lidt. Ville høre om du kunne lave et billede af Naja i et af dine kaladoskopbilleder (det kalder jeg dem lige...) Så ville jeg lægge den ud på min blog og henvise til dig. Du kunne evt. lave nogle enkelte på bestillinger, det kunne du godt tjene lidt på tror jeg. Nu ved jeg jo ikke hvor tidskrævende det er, men du kunne måske bare have 3 skabeloner man kunne vælge ud fra og sælge dem for 25 kr, eller sådan. Så er det jo op til folk selv at få det printet ud osv. Var det ikke en ide?
  Knus Lone

  SvarSlet
 2. Jo tak da. Alt vel her. Har i dag været en skøn tur i Tivoli i Kbh.
  Det med links er nu ellers ikke så svært. Du markerer blot en tekst og finder derefter en knap som bruges til linksindsættelse. Du skal ikke lede mere en 15 sekunder, så har du fod på det.
  Når du siger kaleidoskop-billeder er det så af den type med ungerne som jeg viser 4 af her på bloggen? God i den at lave nogle med Naja - forsyner du mig i så fald med nogle billeder af hende, som jeg kan lege med?

  Må lige produktudvikle med det med opsætning. Kunne jo godt få over på en lærredsramme og så sælge for et højere beløb. Tænke tænke...

  Knus A.

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails