lørdag den 10. oktober 2015

Foto-lokation


Som bekendt får jeg syet en del og vil også gerne vise her på bloggen, hvad jeg laver. Det går ret godt med at bruge iPhone til de hurtige snapshot.

Men men men - se lige den dér håbløse baggrund: Bordet.

Det er en pestilens for mig. Dels er linjerne svære at kompensere for, så de bliver "lige". Ofte kan motivet heller ikke være der, så parasol-hullet forstyrrer også øjet. Dertil kommet at bordet trænger til noget maling - selv ser jeg det hver gang. Endnu er der ikke nogen, som har kommenteret det ;-)


Endnu et håbløst eksempel på dårlig baggrund for mit tøj.

What to do?


Nu har jeg fået arrangeret mig med et stykke gråt "nervøs velour" - det kan jeg lige gribe på vej fra symaskinen til bordet på terrassen, som er mit "studie". Tænker denne grå farve nok vil være ok til det meste tøj. Men overvejer også at få købt et stykke sort og en lysere grå.


Så mangler jeg blot at finde på en løsning til det tøj, jeg gerne vil have op på bøjle...

2 kommentarer:

  1. Jeg kan nu godt lide den lidt rustikke baggrund, dit bord byder på. Men det giver bare et roligere udtryk med noget ensartet.

    SvarSlet
  2. Enig: Kan for så vidt også godt lide baggrunden. Behøver ikke være for "pænt" - bruger faktisk ofte bordet andre slidte overflader til andre fotos.

    SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails