mandag den 14. september 2015

Når det trådløse net halter...


Jeg har to teenage-børn der spiller store tunge online-spil. Det kræver noget af netværket og ikke mindst at den trådløse hastighed er i top. Man kunne trækket et kabel - men jeg er ikke pjanket med at have de nødvendige 20-25 meter kabel flydende langs væggene.

Man er ikke i tvivl om, når een af dem er blevet "banned" fra et spil fordi vores forbindelse er for dårlig. Har ellers investeret i en ret god router, der sender signal "cirkulært" i stedet for "vandret" - smart når vi bor i flere etager.

God router eller ej. Det trådløse var ikke godt nok. Ungerne kan virkelig præstere det dér blik: mor-hvad-vil-du-gøre-ved-det-du-som-jo-formodes-at-vide-noget-om-IT....

Meget forpligtende!

Løsningen blev en sæt Powerline fra Fona til kr. 399,-. De tilsluttes el-nettet nær henholdsvis router og pc og kobles så sammen med net-kabel begge steder. Dermed udnyttes elnettet til at give god forbindelse.

Nu er alle netværks-glade igen...

4 kommentarer:

  1. Somme tider skal der ikke så meget til - hvis man har forstand på det :-)

    SvarSlet
  2. Det har været fedt at få afprøvet løsningen.

    SvarSlet
  3. Glad for jeg endelig fik investeret - pengene værd ;-)

    SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails