lørdag den 10. maj 2014

Oplevelser der kan følges....


Lige om lidt er årets Grand Prix slut. Sønniken har været dybt optaget af det hele det forgangne år og forventer der vil blive et stort tomrum efter i morgen. Hvad så?

Derfor er vi ved at strikke en liste sammen over "ting" man kan følge og gå op i. Online - forstår sig ;-)Giro d´Italia startede faktisk allerede går, så her har vi et lille tidsmæssigt overlap. VM i fodbold - det er jo et MUST! Begynder 12. juni. Måske vi skal spille en kamp eller to på Danske Spil?
Egentlig har sønniken og jeg ikke set tennis sammen før. Ja, han har vel nærmest aldrig set det. Men jeg husker, at jeg - i mine unge dage - gik en del op i det. McEnroe, Connors, Bjørn Borg osv osv.
Så skal jeg bare lige finde en kanal, hvor de viser det på - det må kunne fikses.
Wimbledon - here we come!


Tour de France fra begyndelsen af juli - ikke lige noget, jeg (endnu) har set lyset i. Trods lunkne forsøg foregående år. Men måske hvis sønniken og jeg kan dele interessen, kan jeg komme med i de indviedes rækker? De plejer da hvert fald at cykle forbi nogle pæne steder - gad vide om Leth fortsat er med til at give perspektiv?


Superbowl - det siger mig INTET, men er kommet med på listen efter udtrykkeligt ønske.

Således skulle vi nu trygt kunne gå det kommende år i møde uden at mangle noget at gå op i ;-)


2 kommentarer:

  1. Jeg er med, - undtagen på Superbowl, som jeg er meget nedladende overfor. Måske helt urimeligt, men jeg forbeholder mig ret til at være urimelig lige her. Resten skal blive fulgt!

    SvarSlet
  2. Chancerne for at jeg kommer til at følge Superbowl og også mere end minimale, men nu er arrangementet da plottet ind i bevidstheden. Hvem ved....

    SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails