lørdag den 16. marts 2013

Jeg skal have briller

Den seneste pub-quiz foregik på Børsen-bar i Svendborg. Nede i en mørk kælder sad vi, da vi skulle bestille mad. Een af veninderne hev et par læsebriller frem, og dem måtte jeg da lige prøve “for sjov skyld”.

Christ – det er lang tid siden, jeg har haft så stor en aha-oplevelese. Nu kunne jeg pludselig læse – uden besvær – hvad der stod på spisekortet. Nu var det ligemeget, at der var dunkelt i lokalet. At teksten stod med grumsede bogstaver på mørk baggrund. Pludselig var mine arme ikke mere for korte.

Hm – må se at komme til en optimer for et grundigt tjek.

Indtil da må jeg et smut forbi Tiger-butikken og få mig et par billige test-briller. Sådan +1 hedder det vist i denne terminologi, som er helt ny for mig.

Min (indtil videre) største bekymring over opdagelsen: Er det ikke et problem med den brillestang, når man ligger (på siden) i sengen og læser?

4 kommentarer:

 1. Det er nemlig helt præcist et problem... Jeg er nærsynet, så jeg har ikke problemet når jeg læser - til gengæld har jeg det, når jeg ligger ned og ser fjernsyn. Det vænner jeg mig aldrig til...

  SvarSlet
 2. Tak Ida Marie. Men det var jo præcis det svar, jeg ikke håbede på. Øv!
  Jeg kan ikke ligge på ryggen og læse. Og at læse på en iPad vil ikke være noget, jeg kan forlige mig med. Hm....

  SvarSlet
 3. og dog, man finder en måde at sidde-ligge på, med en skæv brille - alternativet er ikke at kunne læse i sengen.... ;-)

  SvarSlet
 4. Jeg bliver nødt til at finde på noget, for jeg læser stort set kun i sengen. Eeeelsker det!
  Må se at få købt mig et par og komme i gang med at finde kreative løsninger ;-)

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails