onsdag den 20. marts 2013

Boble-aften


Så var det atter tid til kreativ aften på Kulturmaskinen. Taske med mønstre, stof, strikketøj, systilbehør pakket og klar.

a-billede044
Det første jeg kastede mig over, var samling af et mønster, jeg har købt fra etsy.com – det er sendt til mig i en mail og som pdf-fil. Supernemt og snildt i øvrigt.
En ganke enkel pigekjole, som dækker størrelserne “nyfødt” til “12 år”.

a-billede045
Ligegyldig hvad jeg har brugt af printer, så har 1x1” været på 2,4x2,4 cm. Hvilket jo indfører en unøjagtighed i det færdige mønster.

a-billede042
Jeg har valgt at lade print-unøjagtighede gå lige op med, at mønsterer ER tillagt sømrum, hvilket jeg i øvrigt ikke er tilhænger af.

a-billede046
Har tegnet af og klippet til størrelse 3 år – må se om jeg kan finde nogen i min bekendtskabskreds, der har en pige i den størrelse, som jeg kan lokke til at prøve det færdige resultat.

a-billede047
Jeg får syet ALT for lidt til mig selv. Det vil jeg prøve at råde bod på. Een af de mange gode ting ved at forlægge en arbejdsaften til tekstilværkstedet er, at jeg får adgang til store borde, hvor der er god plads til at stå med store stykker papir og stof. Bordene er ydermere i en ordentlig højde.
Jeg har elendige forhold til det mønstertegning og klipninger derhjemme, så faciliteterne bliver udnyttet.

Her er jeg i gang med at tegne mønster af, som jeg købte i week-enden på messe i Middelfart. Fre KreStoffer – var slet ikke klar over, at de laver egne mønstre. Spændende!

a-billede048 
Løstvævet hør med flotte grafiske bogstaver/tegn fik jeg også købt hos KreStoffer – det er her klippet op til en bluse i Masai-kasse-agtig stil.

Min sy-fælle har prikket stof til salg – der er den skønneste variant med grå baggrund og hvide prikker. Måske jeg skulle lave mig en storskjorte af det inden længe?

Endnu en dejlig kreativ aften!

4 kommentarer:

 1. Sikke kreativ du er. Den lille pigekjole ser dejlig ud, stoffet er skønt

  SvarSlet
 2. Ja, det bliver heldigvis til en del.
  Det er ganske rigtig noget skønt stof - glæder mig til at få den færdig.

  SvarSlet
 3. Alt det du nåede; godt du fik så mange billeder af det. Den lille kjole har du allerede fået klippet - den er vel syet lige om lidt... Og mange tak for prik-henvisningen ;-).

  SvarSlet
 4. Ja, jeg fik klippet kjolen - det er jo i småtingsafdelingen med de dér små størrelser ;-)

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails