torsdag den 10. januar 2013

iPod i overskud

_ fælles 393

Mit Apple-liv startede med denne iPod. Købt tilbage i 2010 men kom først rigtig i sving, da jeg begyndte at spille Wordfeud.

Nu er jeg vokset fra den – der er kommet andre grene på mit “æbletræ”, og det var på tide at skille sig af med den.

Først måtte jeg forholde mig til, at strømforsyningen var væk. Eller snarere var blevet inddraget til andre devices, hvor den ikke kunne undværes. Investerede derfor i denne grøn-gule-lilla kulørte sag, som jeg i øvrigt synes er ret fin.

Så nu var jeg klar til at sælge den. Det skulle vise sig ikke at være så nemt.

Først skulle jeg finde ud af, hvilken iPod Touch-model, det var. Man skal virkelig have lorgnetterne frem for at læse den småt-ingraverede tekst bagpå. Lykkedes mig at finde ud af, at det var en generation2-model og med 8 GB RAM.

Til salg på Faceboook. Åh, hvor har jeg måttet svare på mange spørgsmål.
- Er der kamera i?
- Er der ridser på?
- Kan man bruge Spotify på den?
osv osv

Endelig var der een, som ville købe den, og vi fik aftalt afhentning. Hun måtte dog drage af igen, da hun ikke havde gennemskuet, at det IKKE er en telefon. Medgiver dog, at det ligner.

På den igen – nye spørgerunder….

Igen een som købte, afhentede og betalte. Efter 4 dage skrev hun, om handlen kunne gå tilbage. Den kunne nemlig ikke opdateres (via iTunes) til en version, som rent faktisk kan afvikle de apps, som kan købes i AppStore nu om dage.

Siden jeg – med stor fornøjelse – spillede Wordfeud mm på den, er der kommet en opdatering af IOS, som gør den uanvendelig, da den ikke kan opdateres til det et anvendeligt niveau.

Var nærmest klar til at hælde den i skraldespanden;-(

I dag fik jeg den afsat i Gamestop – fik kun kr. 250,- for den, men nu er jeg sikker på, at at den er VÆK.

3 kommentarer:

 1. Sikke da et arbejde, godt det lykkedes til sidst

  SvarSlet
 2. Hold da op, hvor besværligt. Godt, at du har andre handler, der glider noget lettere.

  SvarSlet
 3. Lydert: Ja, det var rart. Det må helst ikke være for tidskrævende og problemfyldt at komme af med overskudsvarerne;-)

  Marthe: Enig. Week-enderne er i øvrigt gode. Dér har folk tid og ro til at forholde sig til at købe;-)

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails