mandag den 31. december 2012

Nytår

Lige om lidt starter et nyt år. Tid for nytårsforsæt? Ikke hos mig. Jeg er nemlig hamrende elendig til at holde dem og vil derfor ikke byde mig selv den slags “nederlag” ;-)

Det er nu ikke det samme som, at jeg ikke arbejder med noget. For tiden er det oprydning, fokus og kvalitet. Det har det sådan set været i rigtig lang tid. Og jeg forventer, at det varer rigtig lang tid endnu.

Hvad fylder jeg mit hjem med? Hvordan opbevarer jeg det, som jeg har? Hvad bruger jeg min tid på? Hvad giver mig glæde? Hvilke mennesker giver mig glæde? Hvor findes kvaliteterne? Hvad er vigtigt?

Helt lavpraktisk betyder det, at jeg skaffer mig af med ting, som ikke (mere) har værdi/betydning for mig. Der ryger betragtlige mængder af film, bøger, spil, legetøj osv osv ud. Ikke som i “smide ud” – mere som i “forære væk” eller “sælge”. Om muligt. Facebook er i den sammenhæng min helt store ven. Men DBA og Gul&Gratis er også OK.

Det giver plads at skille sig af med ting. Selvfølgelig fysisk men også inden i mine tanker bliver der plads til nyt.

Salg af ting = kroner ind på kontoen til andet, som har værdi. Således har juleferien budt på en lille familieforøgelse:
Et smart-tv.
Ikke ilde ;-)

Godt nytår til jer alle – håber vi ses (fysisk eller virtuelt) i 2013.

3 kommentarer:

 1. Det er skønt at rydde op, jeg er selv i gang med den helt store udsmidning
  Håber, I kom godt ind i 2013
  Godt Nytår :-)

  SvarSlet
 2. Nytårsforsætter er kun til for at brydes, så vi er helt enige om at holde fingrene fra sådanne. Godt og glædeligt nytår.

  SvarSlet
 3. Lydert: Så betræder vi endnu engang fælles stier;-)

  Susanne: Ja, over højre skulder med forsætter. Men har afleveret 4 IKEA-vognlæs i container i dag. Fedt!!!!

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails