tirsdag den 25. december 2012

Max Pinlig 3


Ferietid = filmtid.

Endnu engang fik jeg begivet mig i biffen uden at have forventninger til en film. Jeg har ikke set nogen af de tidligere Max Pinlig film, og jeg har ikke set nogen anmeldelser af denne. Hvilket nok primært skyldes, at filmen har premiere i dag ;-)

Men hvis det skulle gå som de seneste mange gange, jeg har set børnefilm (fx Min søsters børn og Far til fire), så behøvede jeg ikke at sætte forventningsniveauet for højt.

Alt gjort til skamme. Jeg morede mig kosteligt og var på et tidspunkt ved at blive kvalt i en vingummi af bare grin. Dermed har ælstesønnen fået bekræftet, at jeg rent faktisk KAN grine i offentligt rum – en vigtig viden at have med sig, når vi om få dage skal ind og se stand-up comedy-show.

Filmen er på samme tid morsom og klog (een kneb vel en tåre eller to undervejs). Den er velspillet, velkomponeret, velfilmet og velinstrueret. Gode skuespil-præstationer hele vejen rundt.

Min begejstring bunder nok også i, at den rammer lige ind i mor-teenager-rollen, hvor jeg i den grad befinder mig. Fx den halv-flippede mor som absolut skal fedte rundt i alle mulige historiske dokumenter. Og sønnen som skal finde landekending i, hvem han er.
Så selvom det er en humoristisk film, rammer den en masse ting lige på kornet. Nok mere en teenagerfilm end en børnefilm.

Har besluttet, at mine unger skal være en del ældre, inden de skal høre om mine oplevelser på Midtfynsfestivallen long time ago.

Mange stjerner herfra. Spændende hvad de “rigtige” anmeldere synes om filmen? Om jeg er helt ude af synk med tidsånden? Om jeg er pinlig?

6 kommentarer:

 1. Dejligt, at der også bliver lavet gode børnefilm, - det synes jeg ellers ikke har været trenden.....

  Og mine børn skal ALDRIG høre om mine oplevelser på...... ;)

  SvarSlet
 2. Ja, jeg blev også overrasket over det;-)

  SvarSlet
 3. Jeg har ikke set 3'eren endnu, men de to første + TV-serien har jeg set og jeg elsker dem simpelthen! De rammer nemlig rigtig godt hvordan et teenage barn har det med 'os' forældre.

  SvarSlet
 4. Jeg tror bestemt ikke, du vil blive skuffet, Kari.

  SvarSlet
 5. Der bliver faktisk lavet en hele dele gode børnefilm for tiden. Efter at jeg har fået tilmeld mig en net streaming tjeneste som netflix, yousee.tv og CMore og hvor det kun koster omkrin 100 kr. pr. mdr. at se lige så mange film, serier og herunder også film til børn man har lyst til. Så det kan varmt anbefaldes og hurtigt betale sig hvis man køber eller lejere flere film om mdr.

  Der er kun et minus men bliver afhængig af det!

  SvarSlet
 6. Enig Ole. Vi bliver også hængende på Netflix her efter prøve-perioden. Det kan bestemt svare sig.

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails