lørdag den 12. maj 2012

Semi-vellykket cache-dag

I Fruens Bøge ligger der 4 caches, som hver især indeholder en kode. Når de er i hus, skal der løses en (relativ svær) opgave, inden man står med koordinaterne til finalen.

Denne finale-cache er vist både en nat-cache og en cache, som kræver special-udstyr i form af waders mm. Vi har en aftale med en kollega om at gå efter denne finale her i forsommeren.

Meeeen inden vi kommer så langt, skal vi jo lige have de indledende opgaver på plads.
De tre af cachene havde vi allerede logget, men vi besøgte dem alligevel for at være sikre på den nedfældede kode.

abillede342
Vi cyklede forbi dette arrangement på Engen – de har haft en kold og blæsende dag.

Vi kiggede også grundigt efter isfugle langs å-stien – desværre i dag uden held.

En semi-stor isvaffel blev konsumeret ved Skovsøen. Vi må jo sørge for at være i træning til is-hus-eventet 17. juni;-)

abillede341
De tre caches blev hurtigt genfundet og koder noteret. Vejret var i øvrigt ikke dejligt på den maj-agtige måde – som det dog blæste!

Som så ofte med geocaching kom vi forbi nogle steder, vi ikke normalt ville have set. Hvert fald har jeg ikke før bemærket, at der ved Carlslund er en fynsk variant af søjle til minde Stavnsbåndets ophævelse i 1788.

Efterhånden var det så tid at finde den sidste cache i serien. Opgaven var løst hjemmefra, eller det mener vi hvert fald. Fremme på stedet kunne vi dog ikke finde nogen cache. To livliner blev ringet op, og vi tror fortsat vi ledte det rigtige sted, men altså uden held.

abillede339
Måske et kys på denne kæmpe-frø ville have hjulpet os?

Der er nu ca. 50 kvadratmeter med geospor, som lader ane at en flodhest kunne være undsluppet Zoo.
Men ingen cache og ingen kode i denne omgang;-(

abillede340
Men vi VILLE ikke vende cache-tomhændede hjem, så heldigvis fandt vi een ved Carl Bagger-statuen. Dermed fik jeg genopfrisket, hvem han var. (For at være helt ærlig, så vidste jeg faktisk slet ikke, hvem han var, før vi fandt cachen.)

På hjemvejen havde vi den udsøgte fornøjelse at have “medvind på cykelstien”. Hvilket gav anledning til at introducere sønniken til Jacob Haugaards valg-program, så det hele ikke bare er “hammer-hammer-fedt” alt sammen.

Billederne er alle taget med min ny-erhvervede iPhone – dog med forskellige apps.
Fortsat belæg for at få sat mig mere ind i emnet;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails