torsdag den 15. marts 2012

Så skete underet

…. jeg fik købt mig en iPhone.

Det er en beslutning, som har været undervejs længe. Der har været mange og lange overvejelser om, hvilken type smartphone, jeg skulle kaste mig over.
Der var fx parametre som pris, funktionalitet, værdi af indlæring at tage stilling ud fra.

På nogle punkter er mit valg af Apple “op ad bakke”. Fx er jeg ikke imponeret af deres måde at håndtere profiler på, når det vedrører iTunes-produktet sammen med en pc. Devices med forskellige apple-id kan ikke umiddelbart tilsluttes samme pc. 

Jeg har også haft modstand på overfor iTing generelt, da deres univers er så fjernt fra det Windows-univers, hvor jeg så længe har bevæget. Og også med årene opnået en vis fortrolighed. Dér kan jeg gå i registreringsdatabasen og føler mig fortrolig med installation osv. – den “magt” mister jeg i iUniverset.

Men nu var det så tid til at komme ud af komfort-zonen – ivrigt frem-heppet af fx ældstesønnen;-)

Jeg er glad for mit valg. Glad for, at jeg er i den luksussituation, at jeg kan betragte det som ren leg. Er ikke afhængig af hverken telefon- eller internet-delen. Tilegner mig langsomt og i mit eget tempo, og har i øvrigt gjort det over noget tid:
-  Læser Steve Jobs biografi
- Finder spændende steder på nettet om Apple (teknik og historie)
- Ser youtube-videoer med Steve Jobs
- Tilegner mig produktet som koncept – og glædes derved

Fx var det en fornøjelse i går at åbne pakken, hvori telefonen lå. Lækker solid kvalitet. Lille kompakt æske – intet overflødigt men tilsyneladende alt det nødvendige.

Telefonen er endnu kun sat til opladning. Haster ikke med at komme i gang – i stedet nyder jeg turen og vil have optimal læring undervejs.

Forudser, at en del kommende blog-indlæg kommer til at omhandle denne familieforøgelse;-)

6 kommentarer:

 1. Jeg har også lige fået en (mit første Appleprodukt) og jeg er super tilfreds!! Det er så nemet at blogge fra den og tage billeder og behandle dem i Instagram inden de hældes på bloggen!

  SvarSlet
 2. Aha. Spændende. Jeg ved slet ikke om, jeg kommer til at blogge fra min. Men hvorfor ikke? Hvad bruger du af app til det? Det må på min "mulighedsliste";-)

  Og hvad er lige "Instagram"?

  SvarSlet
 3. tillykke ... på ønskelisten her ;0)

  SvarSlet
 4. Tak. Ja, det er jo ikke en helt billig ting;-)

  SvarSlet
 5. Tillykke med det nye vidunder :o)

  SvarSlet
 6. Til lykke Anette - den skal du nok blive glad for.
  Har haft det som du - men er nu også ejer af iPhone og ikke mindst iPad - som jeg er helt vild med..
  Glæder mig til at følge med i dine skriverier om vidunderet..

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails