søndag den 25. marts 2012

Monstermuseum

Min søn er i fuld gang med at forestille sig sin fremtid. Hans store drøm er at lave et monstermuseum. Det skal – som udgangspunkt – indeholde alle de monstre, der er i Scoby-Doo 2-filmen. Jeg har prøvet at tælle med, når han lister dem – vi er i omegnen af 30 stk.

abillede209
Der er mange tanker at overveje, når man skal lave et sådant museum. Hvordan får man fx stillet modellerne op, så de virker livagtige og så hvert monster får vist, hvad det står for.
- Tjæremonsteret
- Candyfloss-klatten
- 10000-Wolt-spøgelset
- Miner Forty-Niner
- Teodactyl-monsteret
…. for lige at nævne nogen af dem

Vores værkstedsfaciliteter er begrænsede, så fantasien må i sving. Det skræmmende monster i dette indlæg står på stativ af Lego-klodser (Duplo).
Der har været en del overvejselser over, hvordan de røde øjne kunne laves – det er lykkedes meget godt, men der arbejdes fortsat på løsninger.

Hvert monster skal have sin egen lille base at stå på – gerne i livagtige omgivelser og selvfølgelig et skilt, hvor der står navn og andre nyttige facts.

abillede210
Her set nærbillede af såvel monster som grundlæggeren af museet.

Det forlyder, at næste monster bliver et skelet. Stay tuned…

Inspiration:

abillede211

abillede212

abillede213

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails