mandag den 4. juli 2011

Hvad skal man dog vælge?

Hvis man nu gerne vil prøve at sælge børnetøj via nettet, hvilken salgskanal skal man mon så vælge?

Som jeg lige ser det, er der to oplagte muligheder:
Amio og Trendsales.

Jeg er allerede tilmeldt den relativt nystartede Amio og har ikke solgt noget. Hvilket nu heller ikke undrer mig vildt meget. Det er ikke ting, som er egnede til websalg, som jeg har online.

Trendsales har jeg oprettet en konto hos. Har endnu aldrig hverken købt eller solgt der.

Amio er dejlig stilren og enkel at uploade på. Tager sig udelukkende af selvforarbejdede ting, og det giver en vis ro og er en kvalitet i sig selv.

Trendsales virker mere “busy”, da det har mere markedsplads-præg. Omvendt må jeg indrømme, at det også virker som om der er mere liv (= salg) dér. Ikke uvæsentligt, hvis man gerne vil have solgt noget.

Min foreløbige strategi går på at uploade 5 syede ting på Amio (to er uploadet i dag) og efterfølgende 5 på Trendsales. Så vil jeg se, hvad det giver mig af erfaringer.

Jeg hører gerne pro-et-contra fra jer andre. Hvad har I af erfaringer? Som køber? Som sælger?

4 kommentarer:

 1. Har overhovedet ingen erfaringer indenfor dette, men ønsker dig god fornøjelse med salgsfremstødet.

  SvarSlet
 2. Jeg kan gribe mig i at sidde og ville tænke mig frem til, hvordan de forskellige muligheder mon vil være. Nu er jeg så gået målrettet i gang;-)

  SvarSlet
 3. Jeg har et lille udvalg på Amio, og sælger da også, dog mest om vinteren, da det er uldstrik, jeg har liggende.
  Min datter handler meget på Trendsales, men det er mest brugt børnetøj

  SvarSlet
 4. Tak for input, Lydert. Meget værdsat. Når jeg kigger på aktiviteten de forskellige steder, tror jeg nok mine ting vil have størst chancer på Trendsales. Alene på grund af den større gennemstrømning af besøgende i butikken. Jeg begynder nu at sy til TS - den kvote jeg havde lovet mig selv til Amio er opfyldt.

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails