torsdag den 23. juni 2011

Forberedelserne er i gang

Hos os har vi i en del år holdt alternativ Skt. Hans. Der er ikke lige nogle arrangementer i nærheden af, hvor vi bor. Dem, der er, ligger pænt langt væk og ligger desuden rimelig sent på aftenen. Passer ikke sammen med børn, der utålmodigt venter på bål/snobrød og en efterfølgende arbejdsdag.

Så vi er et par familier, der mødes på den lokale grønne område. En grill medbringes og tændes. Mens løber ungerne rundt og finder snobrødspinde mm. Det er som oftest allerede ved 7-tiden, mens det er nogenlunde lunt. Hvilket så nok kommer til at knibe i år – her blæser det pænt meget;-)

Drømmekage er bagt. Mariekiks og skumfiduser indkøbt. Om en lille time får jeg klasket snobrødsdej sammen, og dermed er vi snart klar til midsommerfest.

Vores fest ligner dermed ikke helt den traditioneller udgave, men jeg tror alligevel ungerne hygger sig og vil mindes den som en god del af deres barndom.

Image6

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails