søndag den 15. maj 2011

Gang i systuen igen

Nu er der købt en stak retro-stoffer, så jeg kan komme i gang med at sy baby-børnetøj. Vil have lavet mig en lille salgskurv, som løbende bliver forsynet med, hvad jeg nu får syet.

billede509

Jeg har masser af stoffer liggende og også rigtig mange mønstre at gå i gang med. Vil koncentrere mig om modeller fra “nyfødt” og op til 92 cl (eller måske 98 cl). Det er for at holde stofforbruget – og dermed også prisen - nede.

billede510 Regner med det bliver posebukser, kjoler, bluser og gamacher. Satser på et prisniveau mellem kr. 100,- og 150,-. Afhængig af stof, størrelse og detaljer på modellen.

billede508Vil få det varieret i farverne, så der er til både drenge og piger.

Det vil ikke blive således, at jeg modtager bestillinger. Der er, hvad der er i kurven, indtil der kommer nyt. Dertil er min tid for knap og uforudsigelig. Disse fritidsprojekter skal være styret af lyst – ikke af forventninger og tidsrammer.
Men selvfølgelig hører jeg gerne, hvis der skulle være nogle størrelser eller modeller, som jeg godt må forsyne kurven med;-)

billede511Her et kig på det foreløbige udvalg af stoffer.

Nu er det bare om at komme i gang…

2 kommentarer:

  1. Jeg glæder mig til at se, hvad du får ud af stofferne - jeg ahr jo en lille sveske i str 86, der er glad for kjoler :)

    SvarSlet
  2. De første to par bukser er nu trillet igennem symaskinen. Og en herlig ½ time er tilbragt med at kigge mønstre igennemm. Nu tror jeg, at jeg vil kaste mig over noget mønstertegning og klipning. I morgen må jeg vist også en tur forbi Stof2000;-)
    Det bliver helt klart kjoler, som bliver der næste jeg kaster mig over.
    Om lidt viser jeg de to par bukser fra i dag.

    SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails