torsdag den 26. maj 2011

Egne symærker

Her ses en serie symærker. De er købt for en del år siden hos Scannex. Jeg har været meget glad for dem – ja, det er jeg for så vidt stadig.
Dog vil jeg gerne have en ny portion – jeg har jo fået mit “Linneas Univers” sidenhen, og det må gerne afspejle sig på symærkerne;-)

Foreløbig går det som en leg at bruge af de eksisterende. Når der er kommet lidt “penge i kassen”, står “en ny portion symærker” pænt højt på ønskelisten.

billede543

Kan i øvrigt varmt anbefale Scannex – det var eet af de første steder, hvor man kunne bestille online. De er professionelle og hurtige til at levere.

4 kommentarer:

 1. Jeg er også glad for mine, som jeg har købt hos ikast etiket. Hyggeligt at kunne sætte sin "underskrift" på sine værker.

  SvarSlet
 2. Bestemt. Kan også mærke, at folk synes det er helt fint, når de får tingene i hænder.

  SvarSlet
 3. Herligt med navnemærker - jeg har flere forskellige til Anna-Vigga :0))
  Måske skulle jeg også få nogen med mit eget navn :0)

  SvarSlet
 4. Jeg har faktisk holdt stand og brugt af det lager, jeg havde. Men da jeg jo har syet pænt meget, så svinder det i stakken. Dejligt at kunne se frem til snart at bestille. Næste portion skal være med teksten: Linneasunivers

  Glæææder mig.

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails