tirsdag den 1. marts 2011

Sådan har jeg det…

… når der er problemer med min private pc.

Det er en stationær, veludstyret maskine, som ydermere ikke er ret gammel (fra i sommers).

Her til morges sagde det “puf” (eller sådan følte jeg det). Skærmen (ekstern) blev helt hvid, og der kom en høj hyletone. Fuldstændig uforberedt var jeg. Stort set ingen programmer åbne og jeg har ingen anelse om, hvad der har forårsaget det.

Var nødt til at foretage en koldstart af pc. Heldigvis startede den igen og eneste overlast er (tilsyneladende), at de browser-programmer, jeg havde åbne, mistede alle settings.
For så vidt til at leve med.

Men – men – men! Hvad har forårsaget hændelsen? Tænker det er en hardware-fejl. Måske blæseren på grafik-kortet, som er ved at stå af? Men dybest set ved jeg det ikke.

Hvert fald er jeg lige nu uhyre beskæfiget med at sikre mig alle mulige former for backup. Er f.eks. ved at putte en masse på TDC´s webdesk. Kors i hytten, hvor tager der lang tid!
Når det er gjort, skal jeg have fornyet backup af min blog samt alle mulige andre former for sikring af mine data, hvis pc´en for alvor bliver utilnærmelig og skal til garanti-reperation.

Jeg HADER, når min pc ikke virker eller opfører sig uforklarligt!

6 kommentarer:

 1. Du ved, jeg kender det! Men jeg er jo bare SÅ glad for, at jeg har dig i en sådan situation. Hvis ikke du kan klare det, kan ingen!
  Håber snart, du får styr på den, og så glæder jeg mig til at høre nyt fra dig.
  Kram
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Tak, Lisbeth. Det var sødt af dig. Nu har jeg været på nettet og fundet en vejledning til, hvordan jeg kan skille pc´en ad. Måske den vil have godt af en gang støvsugning?
  Vi "ses".

  SvarSlet
 3. hmmm... back-up.... tænker jeg - er det nødvendigt og spørger en der er klogere ;0)
  troede det lå gemt "out there" .... kan jo logge på fra alle computere og så er alt på bloggen der stadig eller ??

  SvarSlet
 4. Hvor jeg kender det - har lige haft et nedbrud hvor jeg mistede en masse - øv...
  Håber du får styr på det
  KH
  Karen

  SvarSlet
 5. Merete: Jo tildels har du ret. Men hvad nu hvis din blog-konto på een eller anden måde forsvinder - hvad så?
  Prøv at læs dette indlæg: http://linneasunivers.blogspot.com/2011/02/blog-sikkerhedhedskopi.html

  SvarSlet
 6. Karen: Jeg ved faktisk ikke om jeg har styr på det. Laver forskellige former for back-ups "just in case". Tænker det er et støv på blæseren på grafik-kortet, der fik det til at "kortslutte", men faktisk ved jeg det ikke. Hm...

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails