fredag den 7. januar 2011

Demo-videor - har I erfaringer?


Jeg har nogle forskellige ting, som jeg gerne vil vise små demoer på. F.eks. hvordan man folder disse poser. Det er mere illustrativt med en film-sekvens end 15 still-billeder og skrevet tekst

Er der nogen af jer, som har forslag til programmer eller andre fif, som jeg bør være opmærksom på, inden jeg giver mig i kast med det?

2 kommentarer:

 1. Vi har brugt Windows MovieMaker et par gange. Vi har lavet en video fra vore tur til USA, som både indeholder billeder med tekstkommentarer og små videoklip, som vi har taget med vores alm kamera. Jeg synes det var rigtig nemt at lave og en god måde, at fortælle en lille historie. Man skal bare huske at gemme løbende især hvis det er længere videoklip.
  Hilsen Lene

  SvarSlet
 2. Hej Lene
  Det var faktisk også det program, jeg umiddelbart kunne komme i tanke om. Ikke at jeg har arbejdet meget med det.
  Er efterfølgende kommet til at tænke på, at vi også må kunne optage med et kamera, hvor jeg så kan tale undervejs mens jeg folder osv. Så kunne jeg lægge det på youtube og linke til det. Lyder det ikke som farbar vej?

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails