onsdag den 3. november 2010

Jeg elsker denne model

billede136

Den er syet i fleece, som jo egentlig er kunst-stof. Tidligere havde jeg stor aversion mod at bruge den kvalitet, men det er da længst overstået. Det er noget af det mest lækre og varme at putte børn i;-)

Modellen er jeg helt vild med. Den er fra et old-gammelt nummer af Femina - jeg havde (og har for så vidt stadig) en middelsvær krise over, at jeg har smidt mønstret væk. Jeg har “kun” de to største størrelser, fordi jeg allerede har klippet dem ud i silkepapir. Men da jeg forleden skulle lave jakken i str. 3/6 måneder gik det op for mig, at mønstret var pist væk.
Jeg har haft kontaktet Femina, Biblioteket og Google – ingen steder kan jeg finde mønstret, som åbenbart dengang er blevet købt særskilt. Øv øv øv!

billede138

Ensfarvet fleece er nemt at få fat i – mange farver og ikke-dyrt at erhverve. Til gengæld gør jeg altid meget ud af det stof, som bliver sat i hætten og på ærme-opslaget. Jeg kommer langt med ½ meter specielt (og ofte dyrt) stof.

billede137

Når jeg særlig godt kan lide denne model, så skyldes det, at hætten har ca. 10 cm., som indgår i forstykkets overfald. Dermed får barnet ikke kold luft på halsen. Genialt og yderst praktisk.

Fik så lige lejlighed til at genfinde mine små symærker, så man ikke er i tvivl om, hvem der har svunget synålen…

billede135

4 kommentarer:

 1. Den er bare rigtigt sød. Jeg håber, du finder mønsteret engang.

  SvarSlet
 2. Den er rigtig sød, går lidt højere op i halsen end den model jeg har.
  Mener jeg har den i lille størrelse også, og hvis du en dag skulle få lyst kan vi da stikke hovederne sammen og forsøge at genskabe din str. 3/6 måneder ud fra de mønstre vi har :-)

  SvarSlet
 3. Jamen det kan da være, vi kan finde ud af noget, Lene. I første omgang kan jeg jo prøve at se, hvor stor forskel der er på de to mønstre jeg har. Måske jeg "bare" kan tage ca. 1 cm af hele vejen rundt. Det er jo ikke så meget det drejer sig om i de helt små størrelser.

  SvarSlet
 4. Kunne jo være eller klippe så sømrummet er med i mønstret også.
  Men send en mail hvis det er.
  Hav en god dag.

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails