lørdag den 22. maj 2010

Nu er jeg blevet ven med iPod Touch

Det har i flere år været lukket land for mig med alle disse i-ting: iPod, iPod Nano, iPod Shuffle, iPod Touch, iPhone, iPad iMac – flere af dem i forekomster med x antal GB. For slet ikke at snakke om de tilhørende begreber som iTunes, iStore osv. osv.

Jeg har også noget tid gerne ville give den en skalle med at høre musik, men det skulle være med ordentlig kvalitet høretelefoner, så jeg ikke generer dem omkring, som måske ikke lige gider høre musik. Og hvad ville mon så være det kloge valg? Var i lang tid tilsinds at “nøjes” med en almindelig mp3-afspiller, men i dag blev jeg så enig med mig selv om, at tidspunktet var inde…

Nu er jeg således blevet ejer en iPod Touch – se her:

itouch

Een af de smarte ting ved den er at jeg også kan gå på nettet med den. Ved ikke om jeg vil få vildt meget brug for den facilitet, men det var medvirkende til, at jeg valgte den og ikke en Ipod Shuffle.

Eftermiddagen er gået med at få installeret iTunes, få iPoden tilmeldt samt finde ud af, hvordan spillelister og synkronisering virker. Ër nu så langt at den første snes numre er lagt ind og jeg kan lukke af for omverdenen og skrue lyden op for fuld styrke. Kors hvor jeg nyder det – kan mærke, at det er en god investering. Nu går jagten på mp3-filer så ind…

2 kommentarer:

  1. Den bliver du glad for. Uuhh, jeg elsker de der apple-dimser.
    De er så nemme at betjene og så lækre at se på.

    SvarSlet
  2. Jeg er meget enig, Eva. Jeg måtte godt nok også vende æsken flere gange - undrede mig over, at der ikke var en tomme-tyk manual med. Der var kun nogle ganske få sider (på dansk!) og mere var faktisk ikke nødvendigt. Jo jeg fik brug for guides, da jeg skulle i gang med iTunes, men det har jo kun indirekte med iPod´en at gøre. Så et nemt og lækkert legetøj;-)

    SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails