mandag den 15. marts 2010

Tapet-hjælp søges…

Jeg går og drømmer om at lave nogle forskellige småting med flotte tapeter. Sådan nogle blomstrede og retro-mønstrede af slagsen.

Skal ikke bruge mere end 1-2 meter af hver slags, så altså ikke noget med hele ruller. Til gengæld skal mønstrene være farverige og specielle.

Dog heller ikke noget, som jeg vil ofre en formue på. Har haft kigget i diveres farvehandlere her i Odense samt i Panduro Hobby. Ikke fundet noget endnu.

Kan se, at mange har det som “give-away” under een eller anden form, men endnu er det ikke lykkedes mig at vinde de steder, hvor jeg har meldt mig under fanerne.

Nogen som kan anbefale steder? Meget gerne web-shops i ind- og udland.

4 kommentarer:

 1. Ja det blir bra med nytt kamera:)
  Vet ikke helt hvor man kan kjøpe tapeter..Eller hva med tapetshop? .no eller .com;)

  Klemmer

  SvarSlet
 2. Tak for input - det vil jeg studere.

  SvarSlet
 3. Hej Linnea :-)

  Dejligt at du vil være med i min Give Away!

  Mht. tapeter, så kan du evt. prøve med konceptet "Change Away".....altså at bytte dig til det. Måske du har noget stof, garn, papir eller andet, som andre kunne vær interesseret i?

  Og ellers så er Trendsales.dk et bud....her kan du nøjes med at købe A4 ark eller kvarte/halve meter af tapet.

  K.H June

  SvarSlet
 4. Tak June for forslaget. Jeg leder fortsat forskellige steder. Synes ikke der er noget, som er "lige i øjet", men jeg er sikker på, at en dag går der hul på bylden og jeg finder nogle gode steder. Har faktisk ikke handlet på Trendsales endnu - "kun" almindelige netkøb.

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails