lørdag den 13. marts 2010

Nålepuder

Så fik jeg endelig færdigmonteret mine nålepuder. Det har holdt hårdt;-)

Nålepuderne bliver lavet på et helt specielt tidspunkt af dagen. Det er de ca. 10 minutter, jeg har om morgenen på min søns skole inden morgensamlingen går i gang. Jeg medbringer en lille pose med diverse farver bomuldsgarn, og så nørkler jeg ellers løs.
Jeg har faktisk ikke nogen andre tidspunkter på dagen, hvor jeg kan afsætte tid til “kun” at sidde med et håndarbejde. Ydermere er der hver morgen klassisk musik over højtaler-anlægget – kan man ønske sig en bedre start på dagen?

nålepude01 

Selvfølgelig er det meningen, at man skal bruge sine rester til at lave den slags småting, men det har ikke afholdt mig fra at investere i 4-5 nye farver;-)

nålepude02

Forestiller mig at lave en mindre stak, der kan bruges til gaver i den ene eller anden sammenhæng. Der skal selvfølgelig fortsat produktudvikles. Ikke mindst i forhold til størrelse og farvekombinationer. Jeg vil nok også kigge nærmere på spændende knapper og andet halløjsa, der kan pynte i midten.

 nålepude03

4 kommentarer:

 1. Sød ide at hækle på skolen,- så kan du måske inspirere andre til at lave lidt håndarbejde. Nålepuderne er SÅ søde. jeg har kun lavet én, men det var bestemt sjovt at lave den. Og så ryger der lidt rester.
  Det lyder som en fantastisk morgenstart, de har på den skole.

  SvarSlet
 2. Ja nogle af ungerne har kastet lange øjne efter mine garnnøgler og hæklenålen. Det var lidt svært at forklare, hvad den runde klat skulle ende som. Det kan jeg så vise fra på mandag.
  Og ja: Enig! Det er bare SÅ vidunderligt med den musikalske start på dagen. Jeg værdsætter det uendeligt på egne og ungernes vegne.

  SvarSlet
 3. Hej Linnea.

  Sikke mange fine nålepuder jeg her har set, nu må jeg vist lave mig en ny.

  PS. jeg har håndlavede kanpper hvis du mangler noget til "midten" :)

  SvarSlet
 4. Tak skal du have, Lisa. Nålepuder er en god ting - man kan næsten ikke have for mange;-)

  Skal nok huske, at du har håndlavede knapper.

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails