mandag den 15. februar 2010

Sytråd i mange farverMarianne spurgte på sin blog, hvordan vi opbevarer vores sytråd. Måtte fluks få taget et billede af min variant. Faktisk er dette mit "fjern-lager". Lige ved siden af symaskinen har jeg en lille kurv med de mest brugte farver: Sort, hvid, rød, blå og grå. Dem kommer jeg ganske langt med.

Det er noget tid siden jeg sidst har kigget i denne store kasse med reserverne. Huskede det faktisk som, at jeg havde lagt dem op i farve-skalaer rulle for rulle. Det må jeg have droppet for lang tid siden. Formodentlig fordi de enkelte tråd-ender fik viklet sig ind i hinanden;-)

Nu er farve-grupperne lagt i hver sin (ucharmerende og ikke-fotogene) pose, så det trods alt er nemt hurtigt at indfange den rigtige nuance.

4 kommentarer:

 1. He-he.
  Sådan var det faktisk også meningen at min trådkasse skulle se ud - rullerne gemt i poser i hver sin farvegruppe, men det virker ikke for mig.
  Nu vil jeg prøve om ideen med småkagekasser holder - men mand er med på det - han spiser småkagerne og jeg tager de tomme kasser.
  Når jeg engang får købt og spist kasser nok, kommer der er opdatering på min blog.

  Kærligst Marianne.

  SvarSlet
 2. Wauw - sikke et fjernlager! Jeg er da helt ude af konkurrencen m. mine ca. 8 ruller! Tænk hvis du begyndte at tælle sammen hvad der er i rede penge i de poser - jeg ku da indfri mit kreditforeningslån eller nåed :-) KH Lisbeth

  SvarSlet
 3. Uha, den slags samlinger er inspirerende og skriger på kreative ideer :o)

  SvarSlet
 4. Marianne: Lyder da også som en deal, du har med din mand dér;-)

  Kolorista: Tråd koster ganske rigtigt en mindre formue. Hvilket dog ikke hindrer at der ofte mangler en bestemt nuance. Er dog glad for farven "grå", som kan glide ind sammen med det meste.

  Bibbi: Ja jeg elsker at kigge på farveskalaer af tråd, garn, stof, maling, perler osv. osv. - voldsomt inspirerende i sig selv....

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails